Billy heeft het gevoel dat ze niet meer zichzelf kan zijn in Utopia

Billy heeft het gevoel dat ze niet meer zichzelf kan zijn in Utopia

Eerder bespraken Billy en Romy al dat er onderling veel te veel op elkaar wordt gelet. De komst van een rechter heeft dit probleem alleen maar verergerd volgens Billy. En heeft het gevoel dat ze niet meer zichzelf kan zijn en is er helemaal klaar mee. Ik durf me bijna niet meer te bewegen in dit huis legt ze uit tegen Senna als ze friet aan het bakken is. Ik heb gewoon het gevoel dat hier niks goed is gaat ze verder. Senna is op zijn beurt benieuwd wat er is voorgevallen en Billy legt hem uit dat het puur om een gevoel gaat. Ik heb het idee dat iedereen elkaar in de gaten houdt en dat er overal commentaar op is voegt ze eraan toe. Ik voel me echt niet op m’n gemak hier gaat ze zuchtend verder. Senna probeert haar gerust te stellen maar volgens Billy begrijpt hij het niet helemaal. Ik moet op m’n tenen lopen vervolgd ze. Ach flikker op joh antwoordt Senna. Volgens hem is het gevoel van Billy helemaal niet nodig. Niet veel later uit Billy ook haar frustratie bij Romy. Ik ben er echt klaar mee zegt ze vol frustratie. Romy begrijpt haar heel goed. Samen fluisteren ze verder over de situatie want volgens de twee komt dit allemaal uit de hoek van Madilia, Linda en José.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *