Billy, Romy, Demi en Fay vinden het niet gezellig meer in Utopia

Billy, Romy, Demi en Fay vinden het niet gezellig meer in Utopia

Billy, Romy, Demi en Fay zitten in het zonnetje als de groep ter sprake komt. De gezelligheid is ver te zoeken merkt Billy op. Volgens haar wordt er veel te veel op elkaar gelet. De anderen zijn het hiermee eens. We moeten op onze tenen lopen gaat Billy verder. Het is voor het eerst, dat het geen echte groep is reageert Fay. Volgens haar zijn er veel te veel losse groepjes. Deze groepjes houden elkaar gigantisch in de gaten en vinden zo altijd wel iets om over te klagen. Vroeger waren wij echt familie benadrukt  Romy verder. En vertelt dat ze hier al een behoorlijke tijd is en dat dit de eerste keer is dat de groep op deze manier met elkaar omgaat. De dames zijn het overduidelijk met elkaar eens waardoor ze samen tot de conclusie komen dat geld en regels een grote rol spelen in het dagelijks leven van de bewoners. En zo ontstaat er een nieuw idee… waar we zo op terug komen!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *