Johan gaat in de boot slapen

Johan gaat in de boot slapen

De bewoners hebben een hectische week achter de rug waarbij er gewend moest worden aan de twee nieuwe bewoners, er velen discussies waren en er tranen gevloeid hebben. Toch is de sfeer vandaag goed. De bewoners genieten van het lekkere weer en er heerst een gevoel van vrede in Utopia. Romy, Billy, Demi en Fay genieten van de zon bij de schommelbank. De dames kletsen volop en zo nu en dan schuiven er een aantal andere bewoners aan om gezellig mee te kletsen. Senna rent ondertussen in zijn oranje zwembroek over het Utopia terrein en vermaakt zich prima. Johan is ondertussen druk bezig met het verbouwen van zijn nieuwe slaapplek, de boot. Het is een rustige en ontspannen middag dus. Wat zal de rest van de dag brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *