Billy geeft niet op en vraagt Johan nog een keer als danspartner

Billy geeft niet op en vraagt Johan nog een keer als danspartner

De bewoners zijn al een tijdje druk bezig om de salsa onder de knie te krijgen. Een keer per week volgen ze dan ook een salsa les waarbij de bewoners in tweetallen dansen. Johan en Madilia waren een van deze danskoppels, tot dat Johan besloot niet langer met Madilia te willen dansen. Volgens hem is Madilia niet goed genoeg. Ze volgt niet goed legde hij uit. Johan is in tegenstelling tot Madilia, niet opzoek gegaan naar een nieuwe danspartner. Voor hem is het dansen voorbij maar daar denkt Billy anders over. Meerdere malen heeft ze Johan al gevraagd om haar danspartner te worden. Ze denkt dat ze samen een goede kans maken om de danswedstrijd, waar de bewoner naartoe werken te kunnen winnen. Johan is niet zo enthousiast als Billy. Hij heeft haar meerdere malen duidelijk gemaakt dat hij het niet meer ziet zitten om te dansen maar Billy geeft niet op. Deze middag probeert ze het weer. Johan ik wil je wat vragen begint ze. Als Johan voor haar staat vraagt ze hem wederom om hij met haar wil dansen. Tot groot verdriet van Billy krijgt ze weer een nee als antwoord.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 2.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *