Linda ontvangt voor het eerst haar familie in Utopia

Linda ontvangt voor het eerst haar familie in Utopia

Het is een bijzondere dag voor Linda vandaag. Ze ontvangt vandaag namelijk voor het eerst bezoek in Utopia. Na maanden gaat ze eindelijk haar ouders, zus, nichtje en neefje weer zien. Linda is uiteraard wat zenuwachtig. Als ze zich mooi heeft gemaakt vertrekt ze met Madilia naar de poort. Voor het hek staan de twee te wachten tot de familie van Linda eindelijk Utopia binnen komt. Als het hek opgaat rent Linda op haar bezoek af. Haar nichtje rent ook op haar af. Ik heb je zo gemist roept Linda uit waarna ze ook de rest van haar bezoek knuffelt. Als ook de andere bewoners  zich hebben voorgesteld is het voor Linda tijd om bij te kletsen met haar familie. Dit kan lekker in het zonnetje, Linda haar dag kan niet meer stuk.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 4.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *