Billy is ervan overtuigd dat Johan haar leuk vindt

Billy is ervan overtuigd dat Johan haar leuk vindt

Terwijl Romy en Billy zich aankleden en opmaken komt Johan ter sprake. Heeft hij nooit iets bij je geprobeerd vraagt Romy aan Billy. Billy antwoordt dat Johan nog niet echt iets bij haar geprobeerd heeft maar komt hier al snel weer op terug. Eén keer ging hij wel achter me staan in de ijssalon en kuste hij me steeds in mijn nek voegt ze eraan toe. Ik denk dat hij niks bij mij durft te doen, omdat hij bang is dat ik hem afwijs. En ik denk ook dat hij buiten de poort met zichzelf heeft afgesproken dat hij in Utopia met niemand iets wil doen en dat hij zich daar zo lang mogelijk aan wil houden. Ook merkt Billy dat Johan zijn gevoelens niet wil toelaten en dat hij daardoor alles blokkeert. Want ik denk wel dat hij mij leuk vindt, dat heb ik echt niet zelf bedacht benadrukt ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
  1. joes at 00:08

    jeetje, wat een triest figuur toch. ze denkt dat hij bang is dat zij hem afwijst. nou, zij wijst niemand af zeker niet als die met haar wil wippen, want dat is steeds waar ze op uit is. bah, wat een zielige vertoning

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *