Chipp vindt dat Demi en Senna erg klef zijn met elkaar, bloeit er iets op?

Chipp vindt dat Demi en Senna erg klef zijn met elkaar, bloeit er iets op?

Afgelopen avond waren Demi, Fay en Chipp aan het relaxen en aan het kletsen op het bed van de tweeling. Het gaat over van alles, als Chipp zegt bier, ik wil bier! Demi reageert hierop met ja en ik wil een leuke jongen. Volgens Chipp bestaan leuke jongens niet maar Fay moet op haar beurt direct aan iemand denken. Vind je Senna leuk vraagt ze aan haar zus. Demi antwoordt dat ze het een hartstikke aardige jongen vindt maar dat ze geen gevoelens heeft voor hem. Chipp vindt op zijn beurt dan weer dat die twee wel erg klef zijn met elkaar. Het is bekend dat Senna de vrouwen in Utopia erg leuk vindt. De tweeling vertelt vervolgens dat de nieuweling graag ook wilde chillen met hun. Chipp ziet dit niet bepaald zitten. Nee hoor dan ben ik gone benadrukt hij mopperend. Ik heb gewoon geen zin in mensen benadrukt hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Else at 10:39

    Chipp zegt: ”Ik heb gewoon geen zin in mensen!”
    Man, wat doe je dan hier!!!?
    Fay, dat gaat dus niet in de buitenwereld he met jullie samen!! Jij en Demi houden wél van mensen en hebt een hele vriendenkring!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *