Linda noemt Utopia een jeugdherberg

Linda noemt Utopia een jeugdherberg

Afgelopen avond stond Linda hard in de keuken te werken aan het eten voor gasten en voor de rest van de groep. Terwijl ze bezig is begint ze al snel over de zooi in de loods. De keuken is een rommeltje en Linda  kan niets meer terugvinden. Ik vind het gewoon irritant gaan zo voegt ze eraan toe. Ook Madilia vindt het vervelend dat het onoverzichtelijk is en dat bewoners een zooitje achterlaten in de keuken, als zij bezig zijn. Weet je wat ik vind? Het gaat steeds meer op een soort jeugdherberg lijken hier vervolgd Linda mopperend. Volgens haar komen haar mede bewoners laat uit bed en laten vaak hun vuile vaat of was achter. En begint haar aardig dwars te zitten. Madilia laat aan het einde van het gesprek weten het er helemaal mee eens te zijn.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *