Johan en Billy hadden niet verwacht dat Baldr niet voor zijn mening uit durft te komen

Johan en Billy hadden niet verwacht dat Baldr niet voor zijn mening uit durft te komen

Het leek even alsof het hamburger gedoe tussen Johan en Baldr was opgelost maar Johan bespreekt dit buiten nogmaals met Billy en is er toch niet oké mee. Het zit Johan namelijk dwars dat Baldr niet echt zijn kant kiest. Billy lijkt het daarmee eens te zijn. Hij krijgt het niet uit zijn strot om duidelijk voor één kant te kiezen laat ze weten. Toch viel het mij wel op bij hem gaat ze verder. Het lijkt volgens haar alsof Baldr niet echt durft uit te komen voor zijn mening. Ook als hij weet dat andere bewoners het hier niet mee eens zijn. Had je dit van hem verwacht? vraagt Billy vervolgens aan Johan. Beide zijn ze het erover eens dat ze dit niet van de nieuweling hadden verwacht. Johan irriteert zich ook nog aan het nieuwe rechtssysteem en de discussies die hierover ontstaan. Het moet echt veranderen hier, met al die kut regeltjes.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *