Baldr at geen hamburgers omdat hij geen zin had in gezeik

Baldr at geen hamburgers omdat hij geen zin had in gezeik

Als Johan en Baldr naar de schuur lopen om het werk van Johan te bewonderen, begint de nieuweling nog even over het hamburger gedoe van afgelopen avond. Johan is toen geflipt om het veganistische eten en zou met Baldr hamburgers gaan eten. Toen er gedoe ontstond over de hamburgers, heeft Baldr het erbij laten zitten. Johan noemde hem daarom een rat. Je moet gewoon eten, he laat Johan weten terwijl ze over het Utopia terrein lopen. En dan zeg je in één keer nee?! Dan denk ik, wat ben je voor lul, man voegt hij eraan toe. Baldr reageert dat hij nee heeft gezegd tegen de hamburgers, omdat hij geen zin had in gezeik met de andere bewoners. Ik ga geen olie op het vuur gooien benadrukt hij. Uiteindelijk laten de mannen het maar voor wat het is en gaan verder over het bouwwerk van Johan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Harry at 09:02

    Johan moet eens een beetje op zijn woorden letten, om maar ėėn voorbeeld te noemen, was over het eten, toen hij met een woeste kop weg rende en schreeuwde STIK er in. Hoe veel mensen worden hier door op hun ziel getrapt, die hun kindje of famillieleden hebben verloren door verstikking. Zijn taalgebruik slaat nergens op. Die driftkop hoort daar niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *