Johan noemt nieuweling Baldr een rat

Johan noemt nieuweling Baldr een rat

Nadat Johan is uitgevallen tegen Beau en José over het vegan eten stond hij afgelopen avond buiten af te koelen met Chipp. Al snel komt Billy ook met hem praten. Sommige mensen kunnen mij zo kwaad krijgen begint Johan terwijl Billy hem een knuffel geeft. Billy moet op haar beurt een beetje lachen om de opvliegendheid van hem. Laat je niet zo opnaaien drukt ze hem op het hart. Ze vindt wel dat hij gelijk heeft dat als er vegetarisch wordt gekookt, er ook gekookt moet worden voor de niet vegetariërs. Hoewel Johan al een stuk is afgekoeld, uit hij toch zijn frustraties. Hij is niet alleen kwaad op Beau en José, ook Baldr haalde het bloed onder zijn nagels vandaan. Baldr stemde in om hamburgers met Johan te eten maar toen er onrust over de burgers kwam, wilde hij deze niet meer. Ik zei wat ben jij voor rat dan gaat Johan verder tegen Billy en Chipp. Dit vinden Billy en Chipp ook raar. Hij lult met alle winden mee concludeert Billy.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *