Baldr biedt zijn excuses aan tegenover José omdat hij commentaar had op het avondeten

Baldr biedt zijn excuses aan tegenover José omdat hij commentaar had op het avondeten

Afgelopen avond was Johan niet de enige die niet van het eten kon genieten. Ook bij Baldr viel het niet bepaald in de smaak. En liet dit dan ook aan kok José te laten weten, die daar uiteraard niet blij mee was.Waar de situatie met Johan totaal escaleerde, probeert Baldr na het diner zijn excuses aan te bieden. En zoekt José op, die toch is aangedaan door alle confrontaties en slaat een arm om haar heen. Ik had het niet zo moeten zeggen begint Baldr. Ik had niet moeten zeggen dat ik de tofu zo vies vond voegt hij eraan toe. José antwoordt dat ze echt beledigd was. Van Johan pikt ze het nu, omdat ze weet hoe hij in elkaar zit. Maar van Baldr had ze dit echt niet zien aankomen. José accepteert Baldr zijn verontschuldingen direct. Alles is weer koek en ei.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *