Jacco en José vinden uitspugen van eten veel te ver gaan

Jacco en José vinden uitspugen van eten veel te ver gaan

Wat gebeurde er afgelopen avond nog meer in Utopia? We hebben een samenvatting voor je gemaakt zodat je weer helemaal op de hoogte bent.

Al het gedoe om het avondeten heeft heel wat losgemaakt bij de bewoners. De woede-uitbarsting van Johan blijft lang onderwerp van gesprek. José bespreekt met Jacco hoe zij de ruzie ervoer. Ze snapt dat niet iedereen het eten altijd lekker vindt maar het uitspugen of van je wegduwen gaat haar te ver. Jacco is het er helemaal mee eens. Demi, Fay en Romy genieten ondertussen van een lang en warm bad. Lekker ontspannen op de vrijdagavond. Ook Chipp voegt zich bij de dames. Het groepje over van alles en nog wat. Madilia en Linda leggen in de keuken de laatste hand aan een grote taart. Het is allemaal wat priegelwerk maar de twee zijn blij met het resultaat. Johan die inmiddels weer is afgekoeld, neemt samen met Billy plaats achter de naaimachine. Het lijkt voor Johan kalmerend te werken. Zo begint de avond vol gedoe en eindigt het gemoedelijk. Niet veel later zoeken de bewoners een voor een hun bed weer op. Tijd voor een nieuwe dag waar we zo weer op terug komen!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *