Een “grap” van José maakt Romy woest

Een “grap” van José maakt Romy woest

Een nieuwe dag is inmiddels alweer even aan de gang. Tijd om dus over het nieuws van dag 1383 te schrijven. Zo was Romy nogal woest..

Om 03:00 uur gaat er een wekker af op de vide. Baldr, Linda en Madilia, reageren niet. Vijf uur later is het weer onrustig op de vide. José sluipt naar boven en als ze naast het bed van Baldr staat ramt ze met een grote lepel op een schaal. Baldr schrikt wakker en kan wel om de actie van José lachen. Vervolgens vertrekt José naar de caravan van Romy en Cemal waar ze de twee op dezelfde manier wakker maakt. Voor Cemal, hij weet wel waarom zegt ze tegen een verbaasde Romy. Bij het cordwood is José hetzelfde van plan maar tot haar verbazing zit het huisje op slot.Als José terug naar de loods loopt komt Romy haar caravan uit. Ik weet niet waarom jij dit hebt gedaan roept ze richting José. Dat leg ik straks wel uit antwoordt José. Romy laat op haar beurt weten dat ze niet blij is met de actie, ook al was deze voor Cemal bedoelt. Romy is woest vertelt José wat later aan Beau. En voegt eraan toe dat ze haar wel begrijpt maar dat het toch echt Cemal zijn schuld is. De mannen waren namelijk vannacht iets van plan volgens José, alleen is dit mislukt. Wat de mannen precies van plan waren moet nog duidelijk worden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 4.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *