Romy vindt dat Cemal hun gezellige ochtend verpest heeft

Romy vindt dat Cemal hun gezellige ochtend verpest heeft

Romy en Cemal hebben vanmorgen alweer een flinke ruzie gehad. Romy is niet te spreken over de eerdere actie van mede bewoner José. Ook al lijkt het erop de het Cemal zijn schuld is dat José dit heeft gedaan. Cemal is door deze actie klaar wakker en besluit uit bed te gaan. Lekker gezellig weer snauwt Romy hem toe. Zeik niet zo reageert Cemal. Volgens hem heeft ze nu hun gezellige ochtend zelf verpest maar volgens Romy komt dit toch echt door Cemal. Je hebt vast weer iets uitgespookt benadrukt ze, waarna er een diepe zucht van Cemal klinkt. Dus je moet zelf je muil houden voegt Romy er boos aan toe. Cemal besluit een heftigere ruzie te voorkomen en verlaat dan ook de caravan. Zoek het lekker uit roept Romy hem na, maar Cemal trekt zich hier niks van aan en vertrekt richting de loods.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *