José zat er helemaal naast, de mannen wilde vannacht geen grap uithalen

José zat er helemaal naast, de mannen wilde vannacht geen grap uithalen

José liep al vroeg met een schaal en een lepel in de loods om een aantal mannen wakker te maken. José had namelijk begrepen dat de mannen van plan waren om vannacht een grap uit te halen, alleen gebeurde er niks. Ze hadden door dat wij het door hadden merkt José op als ze het er met Linda nog even over heeft. Toch weerhield de stilte vannacht José er niet van de mannen terug te pakken. Als ze nadat ze Cemal en Baldr gewekt heeft met de mannen praat komt ze erachter dat het gaat om een groot misverstand. De mannen waren inderdaad van plan om iets te doen vannacht maar daar had José niks mee te maken. We zouden Baldr ontgroenen vertelt Cemal. Ook Madilia zat in het complot. Zij zou om 03:00 uur op de zoemer drukken en had hiervoor haar wekker gezet waar ze vervolgens doorheen sliep. Ook de mannen is het niet gelukt in de nacht op te staan. Een mislukte ontgroening dus.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *