José legt aan Romy uit dat haar “grap” onterecht was

José legt aan Romy uit dat haar “grap” onterecht was

Als Romy na haar ruzie met Cemal ook opstaat komen Demi en Fay even bij haar langs. Romy vertelt dat ze niet blij is met José en de manier waarop ze haar heeft gewekt. De tweeling begint hun dag daarentegen een stuk vrolijker zij krijgen vandaag namelijk bezoek van hun vriendinnen. Als Romy eenmaal aangekomen is in de loods legt José aan haar uit waarom ze haar heeft gewekt. Het was de enige dag dat ik een beetje kon uitslapen zegt Romy met slaperige ogen. José vertelt ondertussen hoe het precies zit. En legt uit dat ze samen met Linda dacht dat de mannen hen te grazen zouden nemen. Maar er gebeurde helemaal niets gaat ze verder. Achteraf blijkt nu dat Linda en ik ons zelf gek hebben gemaakt met de gedachte dat er iets stond te gebeuren. Er was alleen een plan voor een ontgroening voor Baldr voegt Romy eraan toe. Het was onterecht dus reageert José en Romy kan er ondertussen wel een beetje om lachen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *