Demi en Fay ontvangen hun vriendinnen in Utopia

Demi en Fay ontvangen hun vriendinnen in Utopia

Het is niet zomaar een zaterdag voor Demi en Fay. Vandaag ontvangen de twee namelijk bezoek! Hun vriendinnen zullen voor het eerst Utopia bezoeken. Nadat Demi en Fay zich mooi hebben aangekleed en hun haren hebben gekruld vertrekken ze richting de poort. Ik ben zenuwachtig roept Fay. Als de poort wat later opengaat klinkt er hysterisch gegil, ook vanuit de vier meiden die het terrein op komen lopen. Demi en Fay rennen op hun vriendinnen af. Er wordt geknuffeld, gegild en gelachen. Al snel komt Romy op het gegil af en begroet ze de vriendinnen van Demi en Fay alsof het haar eigen zijn. Niet veel later volgt ook Chipp. Als de vriendinnen alle bewoners elkaar hebben voorgesteld is het tijd voor de tweeling om bij te kletsen met hun vriendinnen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *