Romy noemt nieuweling Senna een piepert

Romy noemt nieuweling Senna een piepert

Romy heeft besloten dat de wenkbrauwen van nieuweling Senna wel aan een epileer beurt toe zijn en vindt het vandaag een goed moment om dit te doen. Senna kruipt daarom bij Romy op schoot en ze gaat aan de slag met een pincet. Je hebt ook hele lange haren zeg, jezus lacht ze als Senna ligt te gillen van de pijn. Romy vindt hem maar een piepert. Senna sluit zijn ogen en probeert de rit uit te zitten. Romy vindt op een gegeven moment dat hij een pauze verdient en staat op. Dan kun je even bijkomen voegt ze eraan toe. En laat weten dat ze eigenlijk niet verder durft te gaan omdat Senna alleen maar ligt te auwen. Senna vindt op zijn beurt dat het wel even genoeg is geweest en de twee gaan beide verder met hun dag.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 2.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *