Johan flipt nog een keer over het vegan eten

Johan flipt nog een keer over het vegan eten

Na Johan zijn heftige uitbarsting tegenover Beau, is Johan duidelijk nog niet afgekoeld. Hij gaat aan tafel zitten met zijn vier hamburgers, die eigenlijk van de bv zijn. Daar komt hij José tegen. Onmiddellijk wisselen zij blikken naar hem uit en besluit de discussie aan te gaan. Dus jij wilde rechter worden, Johan vraagt ze hem, nu blijkt dat hij het zelf niet zo nauw neemt met de regels. Het interesseert me geen reet roept Johan. Ga die rechtszaak maar lekker doen voegt hij eraan toe. José ziet in dat dit niet het beste moment is voor een rustige discussie en haakt af. Linda niet zij reageert op zijn reactie. Ook met Linda gaat Johan allesbehalve kalm het gesprek aan. Ik lust die zooi gewoon niet schreeuwt hij, doelend op het vegan eten dat op het menu stond. Dat eten wat ik nu eet is toch ook gewoon van de bv gaat hij verder. Linda reageert streng en benadrukt dat de hamburgers voor de verkoop zijn en dus niet om zomaar op te eten. Voor Johan is dat de druppel hij staat op, loopt weg en ramt de buitendeur dicht. Tierend loopt hij over het terrein en treft uiteindelijk Jacco, bij wie hij zijn hart helemaal leeg laat lopen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *