Joah springt uit zijn vel door het veganistische avondeten wat hij voorgeschoteld kreeg

Joah springt uit zijn vel door het veganistische avondeten wat hij voorgeschoteld kreeg

Met elke hap die Johan tijdens het avondeten neemt, wordt zijn humeur slechter en slechter. Hij heeft geen goed woord over voor wat hem wordt voorgeschoteld en dat was afgelopen avond ook het geval. Op een gegeven moment spuugt hij zelfs een hap terug op zijn bord. Hij is er dan ook helemaal klaar mee. Zijn avondeten verdwijnt vervolgens in de prullenbak en hij gaat op zoek naar hamburgers van de bv. Zowel Chipp als Senna waarschuwen hem dat hij beter van de burgers af kan blijven. Op het eten hiervan staat namelijk een fikse geldboete. Het interesseert Johan weinig. Wanneer Beau hem vraagt waarom hij hamburgers van de bv bereidt en niet zelf een pak besteld, barst de bom helemaal. Omdat ik gewoon normaal moet eten schreeuwt Johan uit. Ik hoef dat achterlijke vegan eten niet, ik lust dat niet. Het interesseert met allemaal geen reet, Beau. Het boeit me geen tyfus. Ik heb gewoon honger dus ik ga eten voegt hij eraan toe. De bewoners die in zijn buurt zijn schrikken van Johan zijn heftige reactie. Dat hij zeer waarschijnlijk voor de rechter moet verschijnen door zijn actie, doet hem weinig. Met nog steeds in hoop woede in hem, gaat hij verder met het klaarmaken van zijn burgers.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *