Johan geeft een lapdance aan Romy om alvast te oefenen

Johan geeft een lapdance aan Romy om alvast te oefenen

In het kader van de aankomende Ladies Night oefenen de mannen alvast op hun lapdance kunsten. Een aantal vrouwen wordt bereid gevonden om te helpen en zich te laten onderwerpen aan een lapdance. Nadat Cemal samen met Demi heeft geoefend, neemt Romy plaats op de lapdance stoel. Ze wordt geblinddoekt en in eerste instantie moet René zijn kunsten gaan vertonen. Er is alleen één probleem, hij durft niet. Romy is immers Cemal zijn vriendin. Johan heeft daar weinig moeite mee en loopt vol vertrouwen naar Romy toe om haar een lapdance te geven. De act van hem wordt met gelach ontvangen door de toeschouwers en ook Romy schatert van het lachen. Iedereen lijkt plezier te hebben in het oefenen van de mannen, behalve Billy. Zij kan de lapdance van Johan niet aanzien en vertrekt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *