Billy en Johan werken elkaar vandaag weer aardig op de zenuwen

Billy en Johan werken elkaar vandaag weer aardig op de zenuwen

Na wat steekjes heen en weer is Billy opeens klaar met Johans gedrag. Ik ben die spelletjes even helemaal zat zegt ze. In Johans ogen speelt hij helemaal geen spelletjes en is Billy enkel en alleen opgefokt door een e-mail die Johan heeft ontvangen. In de mail bood een bezoeker van  Ladies Night geld op hem, in ruil voor een lapdance. Johan besluit op te houden met discussiëren en wijselijk zijn mond te houden. Ik vind het ook helemaal niet erg ontkracht Billy Johan zijn vermoeden. Ga lekker met je blote reet op iemands gezicht zitten. Ik ben er toch niet voegt ze eraan toe. Johan kan het niet laten om Billy toch weer van reactie te voorzien en zegt dat hij dat ook zou doen als ze er wel was. Senna, Baldr en Cemal, die ook aan tafel zitten, lachen smakelijk om de opmerkingen van Johan. En dat schiet bij Billy in het verkeerde keelgat. Het is echt vernederend wat je allemaal zegt. Er zitten hier vier mannen die mij uitlachen. Ik vind het behoorlijk lullig. Volgens Billy komt Johans zelfvertrouwen alleen maar voort uit het vleiende mailtje dat hij vandaag ontving. Het tweetal kibbelt nog enkele minuten voort totdat Billy besluit liever ergens anders haar tijd door te brengen. Johan en Billy kunnen het vandaag weer eens niet gezellig houden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *