José heeft nog nooit zoveel gejankt als in Utopia

José heeft nog nooit zoveel gejankt als in Utopia

Er wordt zo moeilijk gedaan over de caravan die René en jij willen aanschaffen maar je mag nergens anders liggen zegt Madilia met verbaasde blik. Ik mag een nacht in het penthouse, een paar dagen in Beau haar caravan maar ik heb geen zin om steeds in een ander bed te liggen laat José haar weten. Madilia snapt dat heel goed, José moet gewoon haar eigen vaste plek hebben. En vindt het jammer dat mensen zo moeilijk doen over ruimtes terwijl er zo veel ruimtes beschikbaar zijn. Ik heb ook gevraagd aan Billy of jij van de salon je slaapkamer mag maken maar dat wil ze niet, alleen voor tijdelijk gebruik. Billy wil zich namelijk terug kunnen trekken in het penthouse voegt ze eraan toe terwijl ze haar wenkbrauwen optrekt. Ja Billy heeft hier veel in de melk te brokkelen reageert José schouderophalend. En José laat weten dat de kwestie slaapplek bij haar voor heel veel ergernis heeft gezorgd maar heeft besloten zich er niet meer zo druk over te maken. Ik heb nog nooit zoveel gejankt als hier in Utopia, vanwege al het geneuzel voegt ze eraan toe. Madilia kan dit beamen en schudt met peinzende blik haar hoofd.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *