Johan krijgt een bod voor een lapdance

Johan krijgt een bod voor een lapdance

Als Demi, Fay en Billy achter de computer zitten, krijgen ze een mailtje binnen die eigenlijk voor Cemal en Johan is bedoeld. Het is een bezoeker die naar het evenement Ladies Night komt. De vrouw  blijkt geïnteresseerd te zijn in Johan en wil daarom alvast bieden op hem voor een lapdance. Al snel komt Romy ook de mail bekijken en samen bekijken ze de meegestuurde foto. Oh ze is wel heel mooi reageert Romy met enige verbazing. De dames besluiten Johan erbij te roepen zodat hij dit berichtje ook kan lezen. Johan kan op zijn beurt de mail wel waarderen en een grote lach verschijnt op zijn gezicht als hij het bericht leest.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *