René ontdekt dat de boekhouding van de tweeling niet klopt

René ontdekt dat de boekhouding van de tweeling niet klopt

René wil graag even met José en Linda de financiën bespreken. Ik heb wat opgevangen met betrekking tot de tweeling. Chipp heeft iets gedaan waar hij zich helemaal niet mee had mogen bemoeien voegt hij eraan toe. Chipp heeft volgens René zich bemoeid met inkoopprijzen maar daar heeft hij te weinig kennis van. Er is gerommeld met onder andere de stickervellen waar de tweeling hun shirtjes mee bedrukken voegt hij eraan toe. Ik denk niet dat ze niet expres hebben gerommeld maar een stuk inhoudelijke kennis missen. En ik ben van plan om met de dames te gaan zitten om het hele verhaal uit te leggen. Zo kunnen ze ook samen afspraken maken over verzendkosten, printkosten, telefoonkosten en nog meer dingen waar Demi en Fay volgens René geen rekening mee houden.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *