Chipp en Johan willen René en José koppelen

Chipp en Johan willen René en José koppelen

René en José sliepen tot voor kort samen in de diva villa. Nu ze daar niet meer kunnen slapen, zijn de twee samen op zoek naar een andere slaapplek. Johan en Chipp raken aan de praat over deze twee mede bewoners.  Waarom denk je dat ze samen in een slaapkamer willen liggen vraagt Johan suggestief aan Chipp. Chipp moet hard lachen en zegt dat hij al tegen René heeft gezegd dat hij lekker tegen José aan moet gaan liggen. Maar toen zei hij dat hij dat niet wilde voegt hij eraan toe. Johan vindt het echter tijd voor drastische stappen. Weet je wat we gaan doen Chipp? We gaan gewoon hun bedden aan elkaar vast maken! Het tweetal moet hard lachen om hun plan en zien het helemaal zitten tussen René en José. Wordt vast en zeker vervolgd.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *