Linda noemt de groep een kleuterklas, iemand heeft boter gestolen

Linda noemt de groep een kleuterklas, iemand heeft boter gestolen

Het centraal van vanochtend zorgt weer voor veel gespreksstof in de loods. Linda ontdekt dat er boter van haar is gestolen, terwijl ze haar naam erop heeft gezet. Zuchtend merkt ze op dat de groep blijkbaar wel een kleuterklas is, doelend op de kritiek die Baldr vanochtend had in het centraal. Madilia is het hier helemaal mee eens. Baldr heeft het idee geopperd om de hele groep te straffen als er bijvoorbeeld drank uit de bv wordt gepakt. Linda ziet wel iets in dit idee maar Madilia is tegen.  Ik wil niet lijden door een paar slechteriken legt ze verder uit. Wat vindt jij van Baldr zijn aanpak, zou dat wel werken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *