Johan en Jacco vinden dat er moeilijk wordt gedaan om niks in Utopia

Johan en Jacco vinden dat er moeilijk wordt gedaan om niks in Utopia

In het centraal van vandaag is er weer gesproken over de straf die rechter Linda heeft opgelegd aan Jacco voor het opeten van de kaassoufflés van Utopia bv. Als Jacco na het centraal met een kopje koffie naar buiten loopt zegt hij tegen Johan dat hij gisteren gras heeft gemaaid. Ik was aan het maaien en zei gisteren gewoon tegen iedereen dat ik mijn taakstraf aan het uitvoeren was lacht hij. Johan vindt het op zijn beurt ook één grote grap. Volgens Jacco speelt ook iedereen toneel in Utopia. Als je hier een kaassoufflé pakt en dat is geen grap, is dat nog erger dan wanneer je iemand iets aandoet reageert Johan verbaast. Beide heren snappen er niks van, volgens hen wordt er vaak moeilijk gedaan om niks.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *