Johan, Senna, Jacco, Baldr en René gaan zich distantiëren van de groep

Johan, Senna, Jacco, Baldr en René gaan zich distantiëren van de groep

Johan heeft grootse plannen en vertelt aan Billy wat hij voor ogen heeft.  Ik ga mij distantiëren van de groep begint hij zijn uitleg. En ik heb meerdere mensen al zover gekregen om mee te doen voegt hij eraan toe. Billy lijkt Johan niet helemaal te begrijpen. Wat ga je doen dan? Je hebt schijt en gaat gewoon doen waar je zin in hebt? vraagt ze. Johan antwoordt dat dat er inderdaad op neerkomt. Doe je mee vraagt hij. Billy antwoordt dat ze dat niet wil. Ook niet als je dan de leidster mag zijn van onze groep grapt Johan. Maar ook dan heeft Billy er geen behoefte aan. Maar met wie ga je dit doen dan vraagt ze vervolgens. Johan legt uit dat hij met Jacco, Senna, Baldr en René het idee heeft om zich niet zoveel meer van de groep aan te trekken.  Jullie zijn de volwassenen. Ik geloof wel dat jullie dat kunnen sluit Billy het gesprek af. Zal hierdoor veel chaos ontstaan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *