Baldr vindt alle regels in Utopia geen niveau

Baldr vindt alle regels in Utopia geen niveau

Tijdens het centraal van vandaag heeft Baldr aangegeven dat hij alle regeltjes in Utopia niet kan waarderen. Vooral het systeem van de Utopiaanse rechter zit hem niet lekker. Maar tijdens het centraal heeft hij niet veel bijval gehad. Na de bespreking doet hij zijn verdere beklag bij Romy en Demi. Wat is dit voor niveau?! zegt hij boos. Ik kook echt vanbinnen. Wat een idioot niveau dit zeg voegt hij eraan toe.  Romy en Demi die zijn geklaag aanhoren, proberen hem uit te leggen dat dit een beetje bij Utopia hoort. Welkom in Utopia zegt Demi vrolijk. Maar dit lijkt Baldr niet te waarderen. Ik kan echt niet tegen dit soort poppenkast. Sjonge jonge gaat hij kwaad verder. Linda voegt zich ook bij het gesprek en geeft aan dat ze goed begrijpt wat Baldr bedoelt. Ze vindt het ook vervelend dat er allerlei regeltjes zijn maar op het moment dat deze er niet zouden zijn loopt alles volgens haar uit de hand. Baldr lijkt langzaamaan weer iets te kalmeren, hoewel hij het nog steeds niet met de regeltjes eens is. Wordt vervolgd…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *