Demi huilt uit bij haar vriendinnen die op bezoek zijn

Demi huilt uit bij haar vriendinnen die op bezoek zijn

Daar is de bak met ellende mompelde Chipp toen de vriendinnen van Demi en Fay aankwamen in Utopia. De tweeling waren door het dolle heen toen hun groepje vriendinnen het Utopia terrein opkwamen. De groep heeft zich lekker teruggetrokken op de kamer van de tweeling om eens goed bij te kletsen. Uiteraard gaat het gesprek over het leven van de twee in Utopia en hoe hun vriendinnen dit van buiten meekrijgen. Ook wordt er gebabbeld over hoe het nu met de vriendinnen gaat buiten de poort. De meiden hebben ook de situatie met Chipp en de tweeling besproken en geven allemaal graag hun mening. Tussen de gesprekken door wordt er telkens ik ben zo blij dat jullie er zijn of ik heb jullie zo gemist geroepen. Het is overduidelijk dat iedereen enorm blij is om elkaar weer te zien. Als er bezoek komt kunnen er dingen uitkomen die minder leuk zijn. Ook Demi heeft iets te horen gekregen waar ze een beetje van moest huilen. Ik vermoedde het al hoor lucht ze haar hart bij haar vriendinnen. Gooi het eruit wijfie proberen de meiden haar gerust te stellen. Na een paar tranen raapt Demi zich weer bij elkaar. De groept krijgt een rondleiding over het gehele terrein en leren zo stuk voor stuk de bewoners kennen. Het is een hele gezellige dag voor Demi en Fay!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *