Romy brengt iedereen op de hoogte van het gedoe met José

Romy brengt iedereen op de hoogte van het gedoe met José

Heb je nou al gehoord hoe het verhaal zat vraagt Romy aan Johan, doelend op de grap van José. Johan laat weten dat hij van niets weet en wil graag weten wat er aan de hand is. Romy legt hem precies uit hoe de situatie is ontstaan en benadrukt dat ze het niet zo prettig vond. Ik heb tegen José lopen schreeuwen vanochtend, ben je niet goed of zo voegt ze eraan toe. Dat mijn nachtrust op deze wijze is verstoord, zit mij niet zo lekker voegt ze eraan toe. José heeft uiteindelijk haar excuses aangeboden en uitgelegd dat zij de situatie verkeerd heeft ingeschat. Ze draaien helemaal door hier vervolgd Romy.  En toen kreeg ik ook nog eens ruzie met Cemal hierom! Johan vindt op zijn beurt de situatie wel hilarisch. Oh dus Cemal werd er gelijk lekker bij betrokken vraagt hij. Als Romy dit beaamt moet hij lachen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *