Romy en José hebben knallende ruzie

Romy en José hebben knallende ruzie

De hele ochtend heeft Romy tegen iedereen verteld hoe erg zij baalt van José haar grap. Ook nadat de twee het samen hebben uitgepraat, blijft Romy erover doorgaan. José laat het hier niet bij zitten en roept Romy bij haar.  Als ik het met jou al besproken heb, waarom blijf je dan door ouwehoeren? vraagt ze dan ook aan haar. Romy schiet in de verdediging en legt uit dat ze heel erg moe is. En wil dit gewoon uit kunnen leggen aan haar mede bewoners zonder dat José zich hiermee bemoeit. Ik ben kapot en ik vind het nog steeds gewoon een raar verhaal voegt ze eraan toe. Ik trek het slecht dat ik wakker ben gemaakt met pannen, door een vrouw van 57. Ik kan er met mijn hoofd niet bij vervolgd ze. Nadat Romy het hele verhaal nog een keer heeft uitgelegd, gaat José er flink tegenin. Ik snap niet dat je erover door blijft zeiken roept ze. Romy antwoordt dat zij er gewoon over door wil gaan, als ze daar behoefte aan heeft. En José heeft geen zin om de hele dag vanuit alle hoeken het verhaal aan te horen. Romy flipt vervolgens en begint te schreeuwen tegen José hoe kinderachtig het is en dat niemand aan haar nachtrust moet komen. Ook nog door een vrouw van 57, he? snauwt José terug.  Je hebt zelf de humor van een kind van drie voegt ze eraan toe. Dit is genoeg voor Romy om er helemaal klaar mee te zijn en de ruzie wordt heftiger. Uiteindelijk rent Romy de kamer uit, smijt de deur achter zich dicht en snauwt tyfuswijf! Iedereen in de loods krijgt te horen hoe klaar Romy ermee is. Billy probeert haar gerust te stellen door op Romy in te praten maar die is er voor nu even goed klaar mee.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 1.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *