Huilende José en Romy leggen hun ruzie bij

Huilende José en Romy leggen hun ruzie bij

Nadat Romy haar hart heeft gelucht over de ruzie met José, probeert Billy haar weer een beetje rustig te krijgen. Samen met Beau bespreken de twee de situatie. José is gewoon niet altijd te peilen, vind ik zegt Billy. En vindt dat Romy best haar grens aan mag geven. Ik heb zelf ook een aantal aanvaringen gehad met José dus ik snap hoe je je nu voelt gaat ze verder. Romy gaat vervolgens op zoeken om het uit te praten. Altijd rustig blijven, hoe giftig je ook wordt, laat haar de fout maar maken adviseert Billy nog. Ook Beau is het eens met dat advies en merkt op dat  het een misverstand is en dat José zich misschien schaamt of schuldig voelt. Ze is gewoon een beetje parra volgens Billy. Wat later gaat Romy samen met Billy, terug naar José. Oké ik ben afgekoeld, ik wil het graag even uitpraten begint Romy. José dacht dat ze dit vanmorgen al hadden gedaan en reageert dan ook  fel. Romy legt haar reactie uit en probeert de situatie beter te maken. José gaat nog even door over het feit dat Romy haar leeftijd erbij heeft betrokken maar Romy gaat netjes door met haar verhaal. Terwijl Romy nog aan het praten is, legt José ineens haar spullen neer en begint hard te huilen. Gaat het wel? vraagt Billy. Er spelen meer dingen antwoordt José zachtjes. De twee ruzie makers besluiten dat het klaar is, maar José kan haar tranen niet bedwingen. En geeft aan dat het niet om de ruzie met Romy gaat en terwijl ze het probeert uit te leggen, breekt haar stem nogmaals. De tranen rollen over haar wangen terwijl ze rustig verder schildert. Wat zou haar zo dwars zitten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *