Romy is het gezeik om geld meer dan beu

Romy is het gezeik om geld meer dan beu

Romy vind het vervelend dat haar mede bewoners zo negatief zijn en ze wil daarom iets nieuws proberen. Ze stelt dan ook voor om na de ‘Utopiaan Van Het Jaar’ verkiezing een keer een week niet over geld te praten. Niemand mag dan zeiken over geld, we laten elkaar allemaal in hun waarde en we gaan kijken wat er gebeurt, zegt Romy tegen Demi, Fay en Billy. Billy denkt op haar beurt dat zodra één iemand begint met geld smijten, dat er al snel anderen zullen volgen. Het lijkt de dames wel heel interessant om te zien wat dit zal betekenen voor de sfeer in Utopia. Romy wil helemaal niet dat iedereen helemaal losgaat en het bijvoorbeeld op een zuipen zet. Het moet gewoon normaal kunnen, zoals je dat thuis ook doet zonder al die regeltjes benadrukt ze. En vindt het jammer dat ze zo vaak te horen krijgt dat dingen niet mogen. Het is toch geen strafkamp?! sluit ze het gesprek af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
 1. Rina at 16:27

  Vindt het heel mooi gezegd van Romy, alleen was ze het wel altijd met al die regeltjes eens
  en ook dat Jacco voor de rechter moest verschijnen en een boete en taakstraf verdiende.
  Dus een beetje vreemd dat ze het over een strafkamp nu heeft dat Utopia daarop gaat lijken.
  En iemand een week lang met honger te laten lopen wat hij vinden ze verdiend zou hebben.
  Dat lijkt inderdaad wel op een strafkamp, te triest voor woorden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *