Linda vindt dat Johan een straf verdient

Linda vindt dat Johan een straf verdient

We gaan nog even terug naar afgelopen avond. Zo hadden Linda, Beau, Madilia en José het over hun mede bewoner Johan.

José heeft afgelopen week veganistisch gekookt voor de groep, tot ongenoegen van Johan. Johan liet ook duidelijk weten dat hij het eten niet lekker vond. Dat hij vervolgens ook nog hamburgers van de bv voor zichzelf heeft staan bereiden ging voor veel bewoners te ver. Er ontstond vervolgens een grote ruzie waarbij Johan volledig door het lint ging. Linda, Madilia, Beau en José praten na over de situatie. Zo vindt Linda dat Johan, net als Jacco een boete moet krijgen. De hamburgers die hij heeft gegeten waren van de bv en dus ziet rechter Linda dit als diefstal. Ook de anderen zijn het hier mee eens. Maar dat Johan de hamburgers heeft gegeten is volgens hen niet eens het ergste. Zijn reactie dat is waar de dames niet over uitgesproken raken. Hij werd bleek van woede benadrukt Linda tegenover de rest. Het is gewoon belachelijk sluit ze het gesprek af. Vind jij dat Johan ook een straf verdient?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Rina at 10:54

    Ik vind al die straffen belachelijk, als ze wat normaler zouden gaan doen zoals het hoort in een samenleving van 15 mensen waar je zo op elkaar bent aangewezen zou de sfeer wat beter zijn en zulke dingen zouden dan niet gebeuren en het zou dan veel gezelliger zijn. Dit werkt averechts.

  2. Karel at 09:42

    Die moet een flinke straf verdienen voor zijn aso gedrag en onvatsoendelijke handelen het programma word ook gezien door de jeugd is dit een voorbeeld wat heeft hij van zijn ouders geleerd weg ermee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *