Linda en Madilia irriteren zich aan de ongeduldigheid van hun mede bewoners

Linda en Madilia irriteren zich aan de ongeduldigheid van hun mede bewoners

Afgelopen avond klaagden Linda en Madilia gewoon nog even door. De twee kunnen de ongeduldigheid van de groep niet waarderen.

Linda en Madilia hebben samen in de keuken gestaan om een maaltijd voor de groep te bereiden. Als het eten klaar is brengt Linda de pannen een voor een naar de woonkamer. Als ze na de eerste pan terugkomt met de tweede pan ziet ze dat er bewoners al aan het opscheppen zijn. Dit is nog niet alles he, er komt meer zegt ze terwijl Billy al met een opscheplepel in haar hand staat. Dus misschien kan je even wachten voegt Linda er nog aan toe. Als ze iets later weer terug in de keuken is om de volgende lading voedsel te pakken doet ze haar beklag bij Madila. Er zijn serieus mensen al dingen aan het pakken vertelt ze haar. Moeilijk he, wachten reageert Madilia. Ook zij begrijpt niet dat haar mede bewoners niet gewoon kunnen wachten tot dat alles op tafel staat. Maar Linda wil zich er niet langer druk om maken. Het zal wel vervolgd ze met een zucht. Maar hier denkt Madilia anders over. Stelletje hyena’s roept ze kwaad.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *