Billy bekommert zich om Johan maar dit wordt niet echt gewaardeerd

Billy bekommert zich om Johan maar dit wordt niet echt gewaardeerd

Linda en Madilia hebben afgelopen avond hun uiterste beste gedaan iets lekkers op tafel te zetten. Het opdienen van het eten zorgt bij Linda voor wat frustraties maar als ook deze uitgesproken zijn is het tijd voor de groep om gezamenlijk te eten. Alleen ontbreekt er één iemand en dat is Johan. Weet iemand waar Johan is vraagt Billy terwijl ze een eerste hap van haar eten neemt. Het lijkt dat Johan in de boot is. Ik ga niet elke keer rond etenstijd die kant op lopen vervolgd Billy. Maar Senna wil Johan erbij hebben en staat op om hem te roepen. Als Johan er even later nog niet is begint Billy er weer over. Kwam hij eraan Sen vraagt ze aan de nieuweling. Jahaa antwoordt Senna geïrriteerd. Billy kan het toch niet loslaten dat Johan er niet bij is. Zijn eten wordt koud merkt ze op. Volgens Fay is dit zijn eigen probleem. Daar heb je ook gelijk in antwoordt Billy. Maar even later, als Johan er nóg niet is benoemt Billy dat ze het heel vervelend vindt dat zijn eten koud wordt. Als Johan uiteindelijk toch komt aanlopen om te eten kan hij het niet laten om er wat over te zeggen. Ik hoef die groenten niet. Voor Billy is de maat dan vol. Ik bemoei me nergens meer mee, stik er lekker allemaal in.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 2.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. joes at 00:59

    heerlijk als ze eens 1 keer zou doen wat ze zegt en ze zichzelf nergens meer mee zou bemoeien. wordt het weer eens normaal in utopia.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *