De groep verzint een ontgroening voor nieuweling Baldr

De groep verzint een ontgroening voor nieuweling Baldr

Nieuweling Baldr is al een aantal dagen in Utopia maar heeft nog geen ontgroening gehad en kan zichzelf dus nog geen echte Utopiaan noemen. Omdat de bewoners inmiddels weten dat dansen niet Baldr zijn grootste hobby is besluiten ze hiervan zijn ontgroening te maken. Afgelopen avond stond er namelijk weer een salsa les op de planning. Baldr zijn ontgroening houdt in dat hij mee zal dansen, iets wat hij verschrikkelijk vindt. Dit vind ik de ergste ontgroening laat hij dan ook weten. Maar toch ontkomt er niet aan en als de les begint gaat ook Baldr de dansvloer op. Als een boer met kiespijn lacht hij naar zijn mede bewoners. Maar gaat dan toch aan de slag. Hoe dat verliep lees je zo terug in een nieuw bericht.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *