Hoe verliep de ontgroening van Baldr?

Hoe verliep de ontgroening van Baldr?

Afgelopen avond werd bekend wat de ontgroening van Baldr zou zijn. Hij moet namelijk een salsa les volgen. En dat vindt hij vreselijk om te doen. In dit bericht lees je terug hoe dat verliep. Tijdens de les krijgt Baldr verschillende complimentjes van zijn mede bewoners. Baldr lijkt hier alleen maar ongemakkelijke van te worden. De warming-up gaat hem goed af maar zodra er meerdere pasjes onthouden moeten worden, wordt het lastig. Toch houdt de nieuweling het vol. Dan is het tijd om met een danspartner aan de slag te gaan. Baldr dans met Madilia die erg geduldig met hem omgaat. Toch lukt het hem niet helemaal. Wat een nachtmerrie zucht hij terwijl hij zijn best doet de danspasjes te onthouden. Als hij niet veel later de draad weer kwijt is ziet hij het niet meer zitten. Ik ben het helemaal kwijt. Maar ondanks dat heeft hij zijn ontgroening overleefd en mag hij zich Utopiaan noemen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *