Billy en José bespreken hun ruzie van gisteren met Madilia

Billy en José bespreken hun ruzie van gisteren met Madilia

Als Jose, Madilia en Billy met een kop thee aan de tafel zitten, vertelt Madilia dat ze erg blij is dat José en Billy het weer hebben goedgemaakt. Beide dames zijn het hier mee ens en ze zijn blij dat ze weer samen door een deur kunnen. Billy legt uit dat zij en José soms best kunnen botsen. Dit omdat ze in veel opzichten erg op elkaar lijken. Als jij op een bepaalde manier reageert, dan is dat eigenlijk een spiegel voor mij voegt ze eraan toe. Ook José kan zich daar wel in vinden. We reageren hetzelfde. We beginnen allebei gelijk te janken grapt ze. Billy vertelt dat er gisteren meerdere dingen aan de hand waren waardoor ze zo heftig reageerde. En nu ze erop terugkijkt ziet ze dat de situatie eigenlijk helemaal niet zo ernstig is. Wat betreft de slaapplekken is ze ook weer helemaal tevreden. Het maakt me eigenlijk ook helemaal niet uit waar ik mijn dingen doe, als ik maar kan doen wat ik leuk vind. Voor alles is een oplossing sluit ze tevreden het gesprek af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Ria at 12:20

    Pas maar op dit gaat nooit lang goed zij denkt de koningin te zij.Ik hoop dat Jose de ktacht houdt om haar aan te sprekenHet is gewoon een huilebalk als ze haar zin niet krijgt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *