Beau en René vinden de vele irritaties in Utopia vervelend

Beau en René vinden de vele irritaties in Utopia vervelend

René en Beau bespreken terwijl ze in de gym bezig zijn de huidige situatie in Utopia. Het is beiden opgevallen dat er nogal wat irritaties zijn de laatste tijd en dat vinden ze vervelend. Vooral het gedoe rondom de slaapplek van José en de uitbarsting van Johan om het veganistische eten doen bij Beau wel wat. Ze legt uit dat ze om de eerste situatie erg verdrietig wordt. Het gaat ook om communicatie vooraf. Ik vind het vervelend dat er dingen niet worden overlegd voegt ze eraan toe. René begrijpt haar frustratie en valt haar bij. Het is vaak veel te kort door de bocht allemaal. Ook het gedrag van Johan is opgevallen bij de twee. Het valt hen tegen dat Johan soms zo uit zijn vel springt en daarmee andere bewoners kwetst. Zoals om dat hamburger gedoe zegt Beau. De manier waarop hij dan tekeer gaat. Het gaat ook over een stukje respect gaat ze verder. Ook hierin deelt René weer haar mening. Hij laat echt een andere kant van zichzelf zien de laatste tijd. En dat is jammer besluit hij het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *