Baldr is het niet eens met het rechtssysteem binnen Utopia

Baldr is het niet eens met het rechtssysteem binnen Utopia

Sinds de aanstelling van rechter Linda is het rechtssysteem in Utopia regelmatig onderwerp van gesprek. Vorige week heeft Baldr tijdens het centraal al aangegeven absoluut geen voorstander te zijn van alle regels en wetten binnen de mini samenleving. Ook vandaag geeft hij nogmaals zijn mening.Wanneer Fay hem vraagt of hij het inderdaad niet eens is met het rechtssysteem, legt Baldr haar uit wat hem precies dwarszit. Ik ben geen klein kind. Al die regels zijn echt zwaar overbodig. Zo hoeven ze met mij echt niet om te gaan in de buitenwereld legt hij verder uit. En laat weten dat hij oud en wijs genoeg is om zijn eigen normen en waarden te hebben en is het rechtssysteem in Utopia voor hem totaal overbodig.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *