Jacco vindt dat rechter Linda Johan ook een straf moet geven

Jacco vindt dat rechter Linda Johan ook een straf moet geven

Jacco heeft een tijd geleden twee kaassoufflés uit Le Luifel gegeten en is hier flink voor beboet door rechter Linda. Maar volgens hem is er nog iemand die een straf verdient, namelijk Johan. Toen José vorige week veganistisch had gekookt ging hij namelijk helemaal uit zijn plaat en besloot hij een aantal hamburgers van de bv op te eten. Vandaag bespreekt Jacco dan ook de situatie met Baldr en Senna. Zou er nog een rechtszaak komen vraagt hij zich hardop af. Baldr antwoordt dat hij zich dat ook al afvroeg. Senna vindt op zijn beurt dat Johan, net als Jacco, een boete moet krijgen. Want anders moet je die van jou ook gewoon terugvragen hoor voegt hij eraan toe. Ook Jacco hoopt dat Johan niet zomaar vrijuit gaat. Als hij geen straf krijgt dan ga ik huilen. Dan maken ze het namelijk persoonlijk en dan hebben ze het bij mij expres gedaan gaat hij verder. Baldr is ook benieuwd wat er staat te gebeuren. Als het aan Jacco ligt krijgt dit verhaal zeker nog een staartje en zeker als Johan dus geen straf krijgt. Ik ben benieuwd wat mevrouw gaat doen sluit hij het gesprek af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *