Demi barst in tranen uit omdat ze zich verveeld

Demi barst in tranen uit omdat ze zich verveeld

Waar afgelopen avond Fay nog de tranen over haar wangen had rollen is het nu Demi die emotioneel is. Demi heeft samen met Linda en Beau op de trampoline geslapen en lijkt vrolijk te zijn opgestaan maar dat is dus niet zo. Aan het begin van de middag ontdekt Fay namelijk dat het niet goed gaat met Demi. In de kleedruimte barst Demi in tranen uit. Wat is er vraagt Fay vol verbazing. Demi haalt haar schouders op en snikt dat ze het niet weet. Misschien omdat ons bezoek pas is geweest gaat Fay vragend verder maar ook hier antwoordt Demi op dat ze het niet weet. De tranen blijven lopen en zelfs Fay weet niet hoe Demi moet troosten. Ik verveel me fluistert Demi terwijl ze haar tranen wegveegt. Fay probeert het rotgevoel van haar weg te nemen door te vertellen wat ze allemaal kunnen doen maar dit heeft niet het gewenste effect. Ook op de vraag of Fay iets kan doen om het beter te maken antwoordt Demi wederom dat ze het niet weet. Ik wil met niet zo voelen gaat ze verder. Dan besluit Fay haar maar mee te nemen naar de gedachtekamer om daar verder te praten over wat haar dwarszit.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *