Billy vindt dat Johan geen straf verdient

Billy vindt dat Johan geen straf verdient

Madilia en Beau kropen aan het begin van afgelopen avond met een kopje thee gezellig op bed. De twee hebben een hoop te bespreken en met name over Jacco. Hij zorgt namelijk voor een negatieve sfeer in de loods vinden zij. Madilia vertelt Beau dat ze aan Billy heeft gevraagd of Johan straf verdient voor het opeten van de hamburgers van de bv. Tot haar verbazing vond Billy dat niet nodig. Billy vindt dat Johan een goede reden had. Volgens Johan was er namelijk geen rekening gehouden met vleeseters tijdens het avondeten. Beau vindt het ook raar, zeker omdat Jacco om diezelfde reden wel een straf heeft gekregen. Maar hij had ook aan mij kunnen vragen of ik een stukje vlees bij het avondeten wilde koken, zo moeilijk ben ik niet laat Madilia weten.Beide dames willen niet kinderachtig doen maar vinden wel dat ze met drank en eten hun geld verdienen tijdens evenementen. Als iemand iets eet of drinkt van de bv moet het extra ingekocht worden, wanneer wij het weer willen verkopen zegt Beau. Als we een beetje meer aan elkaar denken in plaats van aan onszelf, creëren we zelf een leukere sfeer laat ze aan het einde van het gesprek.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *