Linda en Billy hopen dat Madilia zich snel weer beter voelt in Utopia

Linda en Billy hopen dat Madilia zich snel weer beter voelt in Utopia

Linda en Billy zaten afgelopen avond samen in de loods. Billy begint al snel over Madilia. Ze is benieuwd hoe het met haar is. Ik heb namelijk niet het idee dat het goed met haar gaat voegt Billy eraan toe. Linda antwoordt dat ze dat idee inderdaad ook heeft. En weet dat Madilia veel last heeft van heimwee en nog steeds erg zoekende is naar wat ze wil doen in Utopia. Dat maakt haar onzeker benadrukt ze. En dat hele voorval met Chipp is haar ook niet in de koude kleren gaan zitten gaat ze verder, doelend op de hevige discussie die de twee laatst hadden. Billy vertelt dat dat haar ook al was opgevallen en dat ze er daarom vanmiddag met Madilia over heeft gepraat. Ze heeft het geprobeerd goed te maken maar Chipp wil niet met haar praten vertelt ze verder aan Linda. Het tweetal praat nog even verder over hun mede bewoner. Allebei hopen ze dat Madilia zich snel weer wat beter voelt en het weer iets meer naar haar zin zal gaan hebben in Utopia.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. joke gotte at 09:03

    nOu Madilia je hebt nog geen cent verdiend voor de je had het te druk met kletsen over andere personen en vooral met Linda.Want als je Linda niet had gehad na Floor was je gillend naar huis gegaan .Dus zoek het niet bij een ander en ook niet mee auwehoeren over andere mensen kijk eerst naar je zelf en anders gauw naar huis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *