Madilia wil een strakker lichaam en schakelt Beau in

Madilia wil een strakker lichaam en schakelt Beau in

Nadat Madilia en Beau over de straf van Johan hebben gesproken kletsen de twee nog even door. Madilia heeft een vraag voor Beau. Wil je mijn coach worden vraagt ze voorzichtig. Ja, Waarmee? Wat wil je reageert Beau enthousiast. Madilia antwoordt dat ze graag haar buikje weg wil hebben, niet te veel wil afvallen maar ietsje strakker wil worden. Je mag echt streng zijn, me uit bed halen en me pushen om te sporten benadrukt ze. Beau vindt het op haar beurt heel leuk om te doen en heeft er heel veel zin in. Ze vraagt meteen naar het eetpatroon van Madilia en samen bespreken ze hoe dit beter kan. Beau stelt voor om krachttraining te gaan doen omdat je daarmee je lichaam kunt shapen. Er wordt overlegd op welke dagen er gesport kan worden en welke oefeningen Madilia zal gaan doen. Beiden zijn heel erg enthousiast en hebben zin om aan hun gezamenlijke nieuwe doel te werken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. joke gotte at 09:18

    Zit net live te kijken en wie loopt er nog in zijn nachtgewaad Madilia begrijp niet dat niemand er wat van zegt .Maar ja zij is de diva en die hoeven niet te werken er wordt voor haar gewerkt .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *