Een paar bewoners zijn ervan overtuigd dat Billy en Johan elkaar leuk vinden

Een paar bewoners zijn ervan overtuigd dat Billy en Johan elkaar leuk vinden

Het penthouse van Billy is zaterdag geboekt en daarom moet Billy op zoek naar een andere slaapplek voor die nacht. Johan heeft haar een plek in de boot aangeboden en dat is de rest van de bewoners niet ontgaan. Al snel ontstaan er gesprekjes over de band tussen Billy en Johan. Zo weten Romy en Chipp bijna zeker dat de twee meer voor elkaar voelen dan alleen vriendschap. Ze hopen dat er daarom zaterdagnacht meer in de boot gaat gebeuren dan alleen maar slapen. Ook Madilia is ervan overtuigd dat Billy en Johan erg om elkaar heen draaien. Ik bedoel, ze wijken niet van elkaars zijde en zijn elkaar telkens aan het plagen. Dat doe je toch als je elkaar leuk vindt zegt ze stellig tegen Demi en Fay. Beide dames knikken ja. Madilia heeft aan Billy gevraagd of het iets kan worden tussen hen en gezegd dat ze hen zo leuk vindt bij elkaar. Billy zei dat ze geen zin heeft in een relatie. Ze wil gewoon vrijgezel blijven legt ze verder uit aan de tweeling. Toch zijn de drie er niet van overtuigd dat er niks zal gaan gebeuren tussen Billy en Johan. Je hoeft natuurlijk niet perse een relatie te hebben… zegt Fay geheimzinnig.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *